Banu Alkan’dan şaşırtan itiraf: Türkiye’nin Kültür Bakanı olmak istiyorum

Giyim stili ve renkli şahsiyetiyle senelerdir isminden laf ettiren Banu Alkan, Posta’ya verdiği görüşmede içten açıklamalarda bulundu. Bülent Ersoy’la yeni bir projeye başlayacağıyla alakalı haberlere sarihlik getiren Alkan, “Görüşmeler yaptık ama formatı açıklamam şimdilik doğru olmaz” dedi.

“BUGÜN CAN VERSEM ASIR RAFLARDA OLURUM”

“Sizin gibi bir oyuncu bugün neden sinema ya da dizilerde yok” suali üzerine dobra açıklamalarda bulunan Banu Alkan, “Ben iki dizi yaptım ve bir daha da dizi yapmam. Çok ehemmiyetli projeler geldi de yapmadım. Zira ben serbest bir insanım. Seyahatlerimi yasaklıyorsa dizi sürükleyemem. Zati setlere koşmaktan genç kızlığımı yaşayamadım. Şimdi genç bayanlığımı yaşıyorum. Zati ünün en doruğuna çıktım. Bugün can versem asır raflarda olurum. İmzamı çoktan attım. Filiz Akın, 40 yıldır çalışmıyor ama hala Filiz Akın” dedi.

Banu Alkan'dan şaşırtan itiraf: Türkiye'nin Kültür Bakanı olmak istiyorum Magazin Sörvayvır 2020

“KÜLTÜR BAKANI OLMAK İSTERİM”

Politik duruşundan bahseden Banu Alkan laflarına şöyle devam etti: “Bir sanatçı cemiyetin önünde yarı milletvekili sayılır. Sanatçının karakteri de cemiyete misal olmalı. Cemiyetin önündeyseniz her şeye dikkat etmelisiniz ama politika başka bir şey. Bir gün kesinlikle Türkiye’nin Kültür Bakanı olmak isterim. Zira benim yapabileceğim bakanlık o. Sanayi Bakanı olamayacağıma göre! Sanatla alakalı olarak Türkiye’yi dünyayla birleştirmek isterdim. Sanatçı olduğum için bu bakanlığa yakıştırıyorum kendimi. Başka bir politik söylemim olamaz. Ben herkesin yıldızıyım. Kesinlikle cemiyetsel hadiselere parmak basabilir bir sanatçı ama kimilerini kırabilir.”

“HAYVAN KANUNUNUN ÇIKMASI GEREKİYOR”

Afrodit, “Ülkenin en büyük meseleyi ne?” suali üzerine de “Kadına, çocuklara ve hayvana karşı olan şiddeti çözmemiz gerekli. Hayvan kanununun çıkması koşul. Hayvanlara bu derece acımasız davranmak, insanoğluna yakışmıyor. Kadın; eş, kardeş, anadır. Bunu görüp bayana daha çok değer katılması gerekli” dedi.

“KYLIE SİNSİCE ÖYKÜLERİMİ İZLİYOR”

Dünyaca şöhretli yıldız Kylie Jenner’in kendisini taklit ettiğini söyleyerek “Kezban” deyip tepki gösteren Banu Alkan, “Resmen beni kopyalayarak yarattı kendini. Bir baktım ki yeşil lens dahi takmış gözlerine. Madem beni bu kadar hoşlanıp kendine uyguluyorsun, bari bir resmimi hoşlan. Sinsi sinsi Instagram’da Story’lerimi izliyor. Geçenlerde benim mayomun benzerini diktirip giymiş. En azından bir takdir et beni. Hep aynı ve bunu yapmaya kesintisiz devam ediyor. Kezban işte! Yalnızca o değil, daha çok var onun gibi beni taklit eden” ifadelerini kullandı.

Banu Alkan'dan şaşırtan itiraf: Türkiye'nin Kültür Bakanı olmak istiyorum Magazin Sörvayvır 2020
Banu Alkan'dan şaşırtan itiraf: Türkiye'nin Kültür Bakanı olmak istiyorum Magazin Sörvayvır 2020


] }

Bir cevap yazın