Rol arkadaşı Elit İşcan’a cinsel istismarla yargılanan Efecan Şenolsun: Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum

Yaşamayanlar adlı dizinin oyuncusu Seçkin İşcan, rol dostu Melisa Şenolsun’un evvel hakaret ve küfürlerine sonrasında ise iki ayrı noktada cinsel hücumuna maruz kaldığını açıklamıştı. Mevzubahisi hadisenin ardından İşcan’ın şikayeti üzerine Şenolsun hakkında ‘cinsel atak’ ve ‘alenen hakaret’ kabahatlerinden 7 sene 9 buçuk aydan 17 sene 4 aya kadar mapus cezası istemiyle dava açılmıştı.

“İÇKİLİYDİM YALNIZCA OMZUNA DOKUNDUM”

Anadolu 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dördüncü mahkemede şahitler dinlendi. Şahit Yeşim Girgin ifadesinde şöyle dedi: “Haziran 2018’de Oyuncular Sendikası’nda genel koordinatör olarak çalışıyordum. Seçkin telefonda yaşadıklarını anlattı. Biz kendisine avukat yardımı verebileceğimizi söyledik. Oyuncular Sendikası olarak Efecan Bey’le de görüştük. Kendisi hadise sırasında içkili olduğunu kabul etti. Temas hadisesinin yalnızca omzuna değmek olduğunu, cinsel tacizde bulunmadığını söyledi.” Mahkeme 4 Şubat 2021 tarihine ertelendi.

Rol arkadaşı Elit İşcan'a cinsel istismarla yargılanan Efecan Şenolsun: Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın