Mert Fırat ve İdil Fırat’ın mutlu günü! Bebekleri dünyaya geldi

Şanlı oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat çiftinin erkek bebekleri oldu.

2018 senesinde evlenen şanlı oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat çiftinin bugün erkek bebekleri dünyaya geldi. Özel bir sağlık kurumunda doğum yapan İdil Fırat ile bebeğin sıhhat vaziyetinin iyi olduğu öğrenildi.

Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü! Bebekleri dünyaya geldi Magazin Sörvayvır 2020

İDİL FIRAT KİMDİR?

1988 yılında şanlı Fenerbahçe asbaşkanı Önder Fırat’ın kızı olarak dünyaya gelen İdil Fırat, 30 yaşında şanlı bir Türk hoşudur. Ailesi aracılığıyla sosyete dünyasının tanıdık adları arasında dahil olan Fırat, üniversite eğitimini Amerika’da almıştır. 4 yıl süresince Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan genç bayan, George Washington DC Üniversitesi’ne gitmiştir. Eğitim aldığı üniversitenin Beynelmilel Siyaset kısmından mezun olan sosyetik hoş, ardından yüksek lisansını da bitirmiştir. Yüksek lisansı için London School Of Economics’i seçim eden Fırat, Siyasi Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisans eğitimi almıştır.

Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü! Bebekleri dünyaya geldi Magazin Sörvayvır 2020

Amerika Birleşik Devletleri’nde aldığı lisans ve yüksek lisans eğitimlerinin ardından Türkiye’ye dönüş yapan genç sima, 2015 yılından itibaren çalışma yaşamında etkin bir biçimde rol almaya başladı. 2015 senesinde kurulan özel bir şirketin özel kurucu ortakları arasında yer alan İdil Fırat, kendisi ile ad eşliği yaşadığı 45 yaşındaki şanlı oyuncu İdil Fırat’la karıştırılmaktadır. Galibiyetli sanatçı ile aralarında rastgele bir kan bağının bulunmadığı öğrenilen sosyetik hoşun sıklıkla maruz kaldığı bu karmaşıklık tamamen ad eşliğinden kaynaklanmaktadır. Şanlıler dünyasının isminden en çok bahsedilen adları arasında yer alan genç bayan, Fenerbahçe’nin asbaşkanı olan babası Önder Fırat sayesinde isminden sıklıkla laf ettirmektedir. Can adlı bir de erkek kardeşi bulunan şanlı hoş, baba tarafından Malatyalı’dır. Annesi ile aynı adı taşıyan İdil Fırat’ın annesinin bütün ismi ise Sibel İdil Kerimoğlu’dur.

Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü! Bebekleri dünyaya geldi Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın