Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Okan Bayülgen: Cumhurbaşkanı’na şikayet edildim, 4 iş yeri sahibi oldum

Armağan Çağlayan’ın “196Sekiz” adlı Youtube kanalında sunduğu “Gör Beni” adlı programa misafir olan şanlı komedyen Okan Bayülgen, sansasyonel açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edildiğini ve 2.5 yıl işsiz kaldığını söyleyen Bayülgen, “Bu vakit zarfında 4 iş yeri sahibi oldum” dedi.

Okan Bayülgen, konuşmasını şu biçimde sürdürdü:

“Beni Cumhurbaşkanı’na şikayet ettiler ve Cumhurbaşkanı da bir şeyler söyledi bunun üzerine. Ben bunun üzerine hiç kin gütmüyorum. Bu mevzu ile alakalı üzülmüyorum da. Hatta bana başka bir şey yaptırdı.

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Okan Bayülgen: Cumhurbaşkanı'na şikayet edildim, 4 iş yeri sahibi oldum Magazin Sörvayvır 2020

“4 İŞ YERİ SAHİBİ OLDUM”

Beni 2.5 yıl işsiz vazgeçmeleri; Fransa’da bankaya götürdüğüm aidatı ödenmiş paraları, o zaman iktidara yakın iş adamları milyarlarca dolar çıkartırken; oradaki 3 kuruş parayı kızımın okuması için orada muhakkak bir tutar yakalıyordum. Onu getirdim ve burada iş sahibi oldum. Bodrum’da bir kulübüm, bir tane brasserie ve İstanbul’da şeref dinlediğim bir kabare yatırımım var. Filhakika ülkemize turistler de geldikleri zaman, “bu nasıl bir şey böyle bir yer mi var” diyorlar. Dünyadaki hiç bir yerden kopya çekilmemiş. İyi mimar, iyi mühendis ile çalışıp 300 karakter bir kabarem ve onun altında yeniden bir kulübüm var. 4 tane iş yeri sahibi oldum.

“2.5 YIL İŞSİZ KALMAMA NEDEN OLDULAR”

Sırf onlar beni şikayet ettiler ve 2.5 işsiz yıl kalmama neden oldular diye ben kendime her gün gidebileceğim bir iş yeri yaptım. Hiç ülkemle, ya da başka insanlara küsmedim, bozuşmadım. Başka bir yerde de yaşamayı düşünmedim. Çok mutluyum böyle olduğu için. Beni mekancı yaptılar. Ortağı olmayan tam yatırımı kendi yapmış, bu işlerle uğraşan ve para kazanan biri haline geldim”





] }

Bir cevap yazın