Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi

Oyuncu Sermiyan Midyat’ın beraber yaşadığı kız dostu oyuncu Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiası üzerine yürütülen soruşturma bitirildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddia belgesinde, Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın dost oldukları, aynı konutta oturdukları, 16 Nisan’da Sermiyan Midyat’ın nedensiz yere Sevcan Yaşar’a haykırarak küfür ve hakaret ettiği, devamında ise ‘bu konuttan gidemezsin’ biçiminde tehdit ettiği anlatıldı.

“SENİ HIRPALAYA HIRPALAYA KONUTTAN ÇIKARACAĞIM”

Yaşar’ın 4 Mayıs 2020 tarihinde ise konuttan bölmek için eşyalarını topladığı sırada Midyat’ın küfürler ettiği, ‘Sen benim düşmanımsın bundan sonra. Yapabileceğim tam makûslukları yapacağım sana. Aynı sektördeyiz, iş bulamayacaksın’ diyerek tehdit ettiğinin belirtildiği iddia belgesinde, ablasını arayan Sevcan Yaşar’a ‘Bak ben seni konuttan hırpalaya hırpalaya nasıl çıkarıyorum’ diyerek tehditte bulunduğu kaydedildi.

Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi Magazin Sörvayvır 2020

YERDE ÇEKEREK DARP ETTİĞİ İDDİASI

Sermiyan Midyat’ın kapıya doğru yönelen Sercan Yaşar’ı yerde çektiği, sürüklerken de bir hayli defa tekme ve yumruk attığı, bu sırada genç kadının haykırarak komşularından takviye istediği, Yaşar’ın daha evvelden polisleri araması üzerine polislerin geldiği anlatıldı.

“SENİN CESEDİN ÇIKACAK BURADAN”

Karakolda da Sermiyan Midyat’ın genç bayana müteveccih ‘Senin cesedin çıkacak buradan’ ve ‘benim adım Sermiyan Midyat, bu işin peşini vazgeçmeyeceğim, sizinle görüşeceğim, göreceksiniz’ diyerek tehditte bulunduğu vurgulandı. Hadise tarihinde Sevcan Yaşar’ın da Sermiyan Midyat’ı kolay tıbbi müdahaleyle giderilebilecek biçimde yaraladığı anlatıldı.

8 SENE MAPUS İSTEMİ

İddia Belgesinde, müşteki kuşkulu Sermiyan Midyat’ın “zincirleme hakaret”, “zincirleme tehdit” ve “isteyerek yaralama” kabahatlerinden toplamda 1 sene 3 aydan 8 seneye kadar mapusla cezalandırılması istendi. Değişik müşteki kuşkulu Sevcan Yaşar’ın ise “isteyerek yaralama” kabahatinden 4 aydan 1 seneye kadar mapusla cezalandırılması arz edildi. İddia Belgesini kabul eden Anadolu 25. Asliye Ceza Duruşması, suçlamaya önümüzdeki günlerde başlayacak.

Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın