Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den gözdağı: Ben konuşursam Türkiye’ye adım atamaz

Hadise’nin geçtiğimiz arasının açıldığı ablası Hülya Açıkgöz, dün sosyal medya hesabından doğum günü olan kardeşi hakkında kafaları karıştıran bir paylaşım yaptı.

“KONUŞURSA EKMEK PARALARINDAN OLURLAR”

Hülya Açıkgöz, sosyal medyada kendisine “Kendinizi neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi” demesi üzerine şu cevabı verdi: “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar. Türkiye’ye adım atamazlar. Yazılanlara inanları da garip buluyorum. Hangi fakir zengini dolandırmış bu dünyada? Ben tapu falanda almadım kimseden. Tapumu alan kendileri. Büyük bir tapu değil 6 sene kenara koyduğum parayla aldığım ilk arsaydı. Başka mal mülkte yok bende. Ben herkes gibi çalışanım. Bende yok milyonlar. Milyonları olanlar göstersin ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Ben işimi yaptım. İşimin karşılığı para bile almadığım zamanlar oldu. Neyse kitap yazabilirim…”

İKİ KARDEŞİN ARASINDA NE OLDU?

Hadise ve menajerliğini yapan abla Hülya Açıkgöz, geçtiğimiz sene aralarındaki ipleri koparmıştı. Ünlü şarkıcı, konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı Hülya Açıkgöz’ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamıştı.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den gözdağı: Ben konuşursam Türkiye'ye adım atamaz Magazin Sörvayvır 2020
Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den gözdağı: Ben konuşursam Türkiye'ye adım atamaz Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın