Aleyna Çakır ve Gülay Uygun’un dosyalarını kapattığı konuşulan Müge Anlı’dan cevap: Bırakmam namussuzluk olur

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır ve Gülay Uygun konusunu işlemeyi bir süreliğine bıraktığı iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Anlı ise tepkilerin ardından bugün yayınlanan programında iddialara cevap verdi.

DOSYALARI KAPATTIĞI SÖYLENDİ

Hafta içi her gün canlı yayın yapan Müge Anlı, bir süre önce haziran ayında evinde ölü olarak bulunan Aleyna Çakır’ın konusunu işlemeye başladı. Olayın genişlemesi ve farklı konuların eklenmesiyle Çakır olayında baş şüpheli Ümitcan Uygun’un annesinin ölmesinin ardından Anlı’nın “İnsanların acısını yaşamasına müsaade edelim” diyerek konuları bir süre işlememeye karar verdiği ileri sürüldü.

Aleyna Çakır ve Gülay Uygun'un dosyalarını kapattığı konuşulan Müge Anlı'dan cevap: Bırakmam namussuzluk olur Magazin Sörvayvır 2020

“OLAYI BIRAKMAM NAMUSSUZLUK OLUR”

Dün yayınlanan programında Aleyna Çakır’ın ailesini konuk almayan Müge Anlı, bugünkü yayınında aileyi stüdyoda ağırladı. Olayın peşini bırakmadığını söyleyen Müge Anlı, “Siz benim arkamda duruyorken benim bu konunun peşini bırakmam namussuzluk olur” dedi.





] }

Bir cevap yazın