MasterChef Duygu kaç yaşında? MasterChef Duygu Acarsoy evli mi? Duygu nereli masterchef?

Masterchef Türkiye 2020’de heyecan artarak devam ediyor. Zorlu ve heyecanlı yarışmada, her hafta eleme adayları belirleniyor. Eleme adayları arasında her hafta Duygu Acarsoy yer alıyor. Yarışmacının eleme potasında yer alması ile beraber Masterchef Duygu’nun hayatı merak konusu oldu.

MASTERCHEF DUYGU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Takım arkadaşları ile girdiği tartışmalı ve hararetli diyaloglar ve dört haftadır eleme potasında olması ile dikat çeken yarışmacının tekrar eleme adayı olmasının ardından, ‘2020 Masterchef Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve aslen nereli?’ sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. 

Masterchef Duygu’nun hayatı hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır: 1985 yılında Ankara’da doğan Duygu Acarsoy, aslen Muğlalıdır. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları mezunu olan Acarsoy, şu anda aşçılık eğitiminin son yılını tamamlamaktadır. MSA’da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya’da aldığı eğitimler ışığında birçok yerde şef olarak çalışmış; eğitmen olarak görev almıştır. Duygu Acarsoy özellikle de ekşi maya ekmekler üzerine çalışmış, Ankara’da artizan ekmek, kruvasan ve tatlılar üreten bir işletmenin imalat koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Aynı zamanda AHEP Üniversite’sinde eğitmen şef olarak görevini sürdürmektedir.

 

 



] }

Bir cevap yazın