MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı 9 Eylül? Eleme adayı kim oldu?

MasterChef 9 Eylül günü yarışmada takımlar yarıştı ve geceye dokunulmazlık oyunu damga vurdu. Şeflerin verdiği menüde yer alan yemekleri en doğru şekilde hazırlayan takım, dokunulmazlığın sahibi oldu. Yarışmada, finalde yarışacak olan yarışmacılar ve takımlar önceden belirlenmişti. Dokunulmazlık oyunu kazananı eleme heyecanını yaşamamış olacak. Yeni haftanın takım kaptanları Arem ve Esra oldu. Arem kırmızı takımın Esra mavi takımın kaptanı oldu. Peki ama 9 Eylül MasterChef takım oyununu hangisi kazandı? MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

9 Eylül MasterChef takım oyununu hangisi kazandı?

MasterChef’in 2020’de 9 Eylül akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. Şeflerin verdiği zorlu menüde yer alan yemekleri en doğru şekilde hazırlayan takım, dokunulmazlığın sahibi oldu. MasterChef final yarışmacıları ve ardından takımlar geçen akşam kesinleşmişti. Dokunulmazlık oyunu kazanan takım galibiyeti elde etmiş oldu. Haftanın takım kaptanları ise Mavi takım için Esra, Kırmızı takım için ise Arem olmuştu. Yarışmayı kazanan takım ise şeflerin değerlendirmesi sonucunda belirlendi. Jüri üyeleri 7 yemek tarifinin birincisi olarak Kırmızı takımı seçti.

MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef’te dokunulmazlığı Emir kazandı. Dün; MasterChef dokunulmazlık oyununu kırmızı takım oynadı. Kırmızı takımdan dokunulmazlığı Berker kazandı.

MasterChef 9 Eylül eleme adayları kim oldu?

Son gerçekleşen elemede Emir , Ebru’nun adını söyledi. Ayyüce’nin adı potaya yazıldı. Dün; İlk aday Berker tarafından seçildi. Berker Duygu’yu seçti. İkinci eleme adayı ise Furkan oldu.

 

 

 

 



] }

Bir cevap yazın