Sörvayvır 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu

Sörvayvır 2020’de şampiyon belli oldu. Aylardır süren zorlu mücadelenin ardından şampiyon olan yarışmacı, SMS oylamasında rakibinden daha fazla oy alan Cemal Can Canseven oldu. Acun Ilıcalı’nın SMS oylaması sonuçlarını açıklamasıyla Sörvayvır şampiyonu olan Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu. Sörvayvır şampiyonu Cemal Can, ikinci olan Barış ile el ele tutuşarak seyircileri selamladı. Sörvayvır 2020 şampiyonu Cemal Can sevincini sahnede ailesiyle kutladı.

10 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapığı dövüp polise teslim ettiler
Azerbaycan basını canlı yayında duyurdu! Türk F-16’lar Ermenistan sınırında gövde gösterisi yaptı
Aziz Yıldırım adliyede kendisine tezahürat yapan taraftara tepki gösterdi: Mahkeme lan burası

ACUN: İKİNİZ DE ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ

Sörvayvır şampiyonu açıklanmadan önce konuşan Acun Ilıcalı, “Cemal Can senin kadar iyi niyetli bir insan az gördüm. Çok temiz kalplisin. Barış senin temiz kalbin yüzüne vurmuş. İkiniz de şampiyonluğa çok yakışıyorsunuz, gerçekten çok yakışıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

BARIŞ MURAT YAĞCI: ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIM

Barış Murat Yağcı, SMS oylaması sonuçları açıklanmadan önce yaptığı konuşmada, “Gönlüm çok rahat, vicdanım çok rahat. Hep kurduğum hayallerim vardı. Sörvayvır’ın hayatımın dönüm noktası olacağını biliyordum. Hayatın içinde öğrenemeyeceğimiz bir çok şeyi Sörvayvır’da öğrendim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Kaybedersem Cemal Can için sevineceğim, kendim için çok üzülmeyeceğim. Burada çok büyük bir aile olduk. Hepimiz birbirimizin ailesi gibi oldu. Takdiri Türk halkı verecek.” ifadelerini kullandı.

CEMAL CAN: HEPİMİZ AİLELERİMİZİN ŞAMPİYONUYUZ

Cemal Can Canseven ise, SMS oylaması öncesi yaptığı açıklamada gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışma boyunca çok güzel arkadaşlar edindiğini ve kaliteli insanlarla yarıştığını belirten Cemal Can, “Kazasız belasız bir şekilde vatanımıza gelmek istiyorduk. Sonuçlar ne olursa olsun hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptık. Takdir halkın. Hepimiz ailelerimizin şampiyonuyuz. Gerçek dostluklar edindik.” dedi.

BARIŞ MURAT YAĞCI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sörvayvır finalinde Barış Murat Yağcı’nın kız kardeşi de konuşma yaptı. Abisinin Sörvayvır’da gerçek karakterini ortaya koyduğunu söyleyen Barış’ın kardeşi konuşmasıyla ailesini duygulandırdı. Barış, kardeşi konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Cemal Can Canseven, Cemal Can, SMS, Magazin, Son Dakika

Haber Yayın Tarihi: 15.07.2020 08:19 

Son Dakika › Magazin › Sörvayvır 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu – Son Dakika Magazin
YORUMLAR (77)

SMS: İzci oyunlarını yarışma diye seyretmeye devam, ege akdeniz hatta kıbrısta plaj yok domininge giderler Cevap Yaz 1 1 Yayından Kaldır Mt: Bunlarinki hava olsun laf olsun paralarini ecnebilere yedirsin kendi ulkesinin sirtindan para kazansin, kaz cok tuyleri yolunacak sonrada Türk UZ derler!!! 2 0 Yayından Kaldır Evet: Acun, takım satın aldı, daha nice oyunlarda acun için çalışalım… Cevap Yaz 1 0 Yayından Kaldır Tüm yorumlar için tıklayınız

Son Dakika

15:43 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapığı dövüp polise teslim ettiler 15:21 Azerbaycan basını canlı yayında duyurdu! Türk F-16’lar Ermenistan sınırında gövde gösterisi yaptı 14:37 Van’da şehit olan 7 emniyet mensubundan Semih Güzelay, 2007 yılında tekvandoda Avrupa şampiyonu olmuş 14:33 Son Dakika: Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov’den sürpriz istifa kararı 14:31 Koronavirüsten daha ölümcül olan bubonik veba, Çin ve Moğolistan’dan sonra ABD’ye de sıçradı 13:53 Avrupa kupalarından men edilen Trabzonspor’la ilgili karar 2 hafta sonra verilecek 13:14 Eski kocasının yeni eşine saldırdı! Sokak ortasında saç saça baş başa kavga 12:53 Uyuşturucu kuryesi kadından pes dedirten savunma: Bu işi yapmasaydım, kötü yola düşecektim 12:19 Aykut Kocaman, Göztepe’nin başında Süper Lig’e geri dönüyor 12:11 Kafasına bıçak saplanmış yaralının gösterdiği sakin tavırlar görenleri şaşırttı 11:52 Maskesini unutan Fransız bakanın zor anları! Makam aracını kovalayıp yüzünü eliyle kapattı 11:43 Bir grup Ermeni, Azerbaycan’a destek çıkan Ukrayna’nın Erivan Büyükelçiliği’ni bastı 11:29 Çete üyeleri, minibüse bindirdikleri kişiyi tekme tokat dövdükleri anları sosyal medyada paylaştı 11:26 21 yaşındaki genç kadın, köpek gibi davranarak ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor 11:18 Cansız bedeni 8 poşette bulunmuştu! Cinayetin ardından yasak aşk iddiası

10 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapığı dövüp polise teslim ettiler

15:43 •

Azerbaycan basını canlı yayında duyurdu! Türk F-16’lar Ermenistan sınırında gövde gösterisi yaptı

15:21 •

Van’da şehit olan 7 emniyet mensubundan Semih Güzelay, 2007 yılında tekvandoda Avrupa şampiyonu olmuş

14:37 •

Son Dakika: Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov’den sürpriz istifa kararı

14:33 •

Koronavirüsten daha ölümcül olan bubonik veba, Çin ve Moğolistan’dan sonra ABD’ye de sıçradı

14:31 •

Avrupa kupalarından men edilen Trabzonspor’la ilgili karar 2 hafta sonra verilecek

13:53 •

Eski kocasının yeni eşine saldırdı! Sokak ortasında saç saça baş başa kavga

13:14 •

Uyuşturucu kuryesi kadından pes dedirten savunma: Bu işi yapmasaydım, kötü yola düşecektim

12:53 •

Aykut Kocaman, Göztepe’nin başında Süper Lig’e geri dönüyor

12:19 •

Kafasına bıçak saplanmış yaralının gösterdiği sakin tavırlar görenleri şaşırttı

12:11 •





] }

Bir cevap yazın