Sörvayvır’da araba ödülünü kazanan isim belli oldu! İkinci kez araba sahibi oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Sörvayvır 2020, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi.Sörvayvır’da kalan son 7 yarışmacı son model bir araba için mücadele etti. Annenize Sorduk adlı oyunu oynayan yarışmacılar, annelerine sorulan soruların cevaplarını tahmin etmeye çalıştılar.

Ege’deki depremin ardından uzman isim canlı yayında uyardı: Evlere girmeyin
Arıların saldırısına uğrayan 8 çocuk babası hayatını kaybetti
Ailesiyle kaza geçiren Buse Varol, 5 haftalık hamile olduğunun müjdesini verdi

ARABAYI GÖRÜNCE AĞIZLARI AÇIK KALDI

Sörvayvır 2020’de araba için müthiş bir mücadele yaşandı. Berkan, Cemal Can, Sercan, Elif, Barış, Nisa ve Yasin’in yarıştığı oyunda oldukça eğlenceli görüntüler ekranlara yansıdı. Yarışma öncesi arabayı gören yarışmacılar adeta çılgına döndü.

BERKAN VE ELİF FİNALE KALDI

Oyunda arabaya veda eden ilk isim Yasin olurken son 4’e Berkan, Elif, Cemal Can ve Nisa kaldı. Son 4’lüde müthiş bir çekişme olurken, annelerinin verdikleri cevabı en çok tahmin eden 2 isim Elif ve Berkan oldu. Böylelikle 2 yarışmacı Sörvayvır’da araba ödülü için finalde yarışmaya hak kazandı.

İKİNCİ KEZ ARABA KAZANDI

Araba finalinde içlerinden 2 dakika sayan yarışmacılar bir yandan da Murat Ceylan’ın kafa karıştırıcı sorularıyla uğraştılar. Yarışmacıların ter döktüğü oyunda yarışmacıların 2’side arabanın kapısı doğru zamanda açtı ve 2-2’lik bir durum oldu. 3 tur üzerinden oynanan ve 3 olanın kazanacağı oyunun sonunda kapıyı en doğru zaman açan ve büyük araba ödülünü kazanan isim Elif oldu. Böylelikle Elif son model bir arabanın sahibi oldu.

Elif, yarışmada daha önceki araba ödülünü kazanan ilk kadın yarışmacı olmuştu.





] }

Bir cevap yazın