Eksatlon Challenge ne zaman başlayacak? 2020 Eksatlon Challenge Türkiye yarışmacıları kimler?

Acun Ilcalı’nın yeni projelerinden biri olan ve 18 ünlü Youtuber’ın yarışacağı Eksatlon Challenge için geri sayım başladı. Orkun Işıtmak’ın sunuculuğunu yapacağı, binlerce takipçisi olan Youtuberlar’ın kıyasıya mücadele edeceği ve zorlu parkurlardan oluşan oyunları ile eğlenceli anlara sahne olacak yeni yarışma ile ilgili Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Peki Eksatlon Challenge zaman başlayacak? Eksatlon Challenge yarışmacıları kimler?

Acun Ilıcalı, yıllardır en fazla izlenen yarışma programı arasında yer alan Sörvayvır ’ın ardından yeni bir proje ile geliyor. Eksatlon Challenge Türkiye isimli yarışma Netflix ’te yayınlanacak ve 18 Youtuber yarışacak. Orkun Işıtmak ’ın sunuculuğunu yapacağı Eksatlon Challenge Türkiye ’de Doğan Kabak, Aleyna Şen, Buse Plan, Hayrettin, Uras Benlioğlu gibi isimlerin yer aldığı Eksatlon Challenge ’ın tüm yarışmacılarını ve yayın tarihi ile ilgili bilgileri haberimizden görebilirsiniz.

EXATLON CHALLANGE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; “Yeni programımız Eksatlon Challenge Temmuz ayında Netflix’te. Birçok ülkede başarı sağladığımız Eksatlon ile Türkiye’de de yayında olacağımız ve Netflix sevenleri ile buluşacağımız için çok mutluyuz.”

EXATLON CHALLENGE YARIŞMACILARI

Doğan Kabak, Buse Plan, Barış Erdoğan, Burce Yağmur Karabal, Uras Benlioğlu, Aleyna Şen, Dilan Ay, Buğra Kazancı, Gözde Demiral, Hayrettin, Mendemur Lemur, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Elanur Pat, Furkan Yaman, Dilara Aydın, Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak.

Eksatlon Challenge ne zaman başlayacak? 2020 Eksatlon Challenge Türkiye yarışmacıları kimler? Sörvayvır 2020

REALİTY SHOW TARZINDA OLACAK

Orkun Işıtmak canlı yayında yaptığı açıklamada; “Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun ağabeyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik ’te çekimlere gidicem. Eksatlon Challenge, Sörvayvır ’dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9 ’ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım.” demişti.

İLK TANITIM YAPILDI

Acun Ilıcalı ’nın merakla beklenen yeni projesi Eksatlon Challenge yarışmasının ilk tanıtımı yayınlandı. İşte Netflix Türkiye ’de yayınlanmaya başlayacak olan ve YouTuberlarla çekilen Eksatlon Challenge yarışmasının ilk tanıtımı…



] }

Bir cevap yazın