Survivor Aycan kimdir? Acun’dan Aycan Yanaç’a “AYÖ” şifresi açıklaması

Acun Ilıcalı ve Aycan Yanaç arasında yaşanan diyalog Survivor 2020’de ada konseyinin önüne geçti. Bir önceki konseyde Acun’un Aycan’a yönelttiği sorunun ardından Yanaç kötü bir haber aldığını belirterek bu yüzden moralinin bozuk olduğunu ifade etmişti.

Aycan’ın “boşuna uğraşmayın şifreli mesaj anlayamazsınız” demesi üzerine Acun Ilıcalı harekete geçerek iletişim ödülünü incelemeye aldı.

Aycan Yanaç’ın mesajlarını inceleyen Ilıcalı vardığı sonucu 26 Nisan’daki son konseyde açıkladı. Yanaç’ın “AYÖ” harfleri ile ilgili Asena isimli arkadaşına soru sorduğunu ifade ederken Asena’dan gelen olumsuz yanıt üzerine moralinin bozulduğu ortaya çıktı.

Mesajlaşmanı detaylarını paylaşan Ilıcalı şifreyi çözdüğünü belirterek bu açıklama öncesi Aycan’dan izin aldığını ifade etti ve daha fazla detay vermeden konuyu dile getirdi.

“AYÖ” harflerinin kimi temsil ettiği henüz bilinmezken Survivor Aycan’ın sevgilisinin olup olmadığı da henüz bilinmiyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg’de doğan genç sporcu, futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015’te Bosna-Hersek’e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018’de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.

Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı’nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.

 



] }

Bir cevap yazın