Dün akşam Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Survivor 20202de dokunulmazlık oyunu bu hafta da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Eleme sisteminin değiştirilmesiyle birlikte ilk dokunulmazlığın telafisinin olmadığı oyunda takımlar kendilerinden birinin gitme ihtimalini azaltmak için ikinci dokunulmazlığa sahip olmak istiyor. Peki, dün akşam bu gerçekleşti mi?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

7-7’ye kadar kıran kırana geçen oyunda ünlüler son anlarda elde ettikleri başarılı skorlarla dokunulmazlığın sahibi olmayı başardı. Nisa final oyununda kaybetmesinin ardından ayakkabılarını çıkararak nehre attı ve gözyaşlarına boğuldu. Ünlüler ise galip gelmenin sevincini yaşadı.

SURVİVOR 2020 ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı kendi aralarında yaptıkları oylama ile Yunus Emre’yi ilk eleme adayı olarak belirlediler. 3 oy alan Yunus Emre ünlüler takımından haftanın ilk eleme adayı olmuştu.

İkinci dokunulmazlığı gönüllülerin kaybetmesinin ardından yapılan ada konseyinde en fazla ismi çıkan yarışmacı ise Gizem oldu.

Böylelikle ünlülerden Yunus Emre, gönüllülerden de Gizem haftanın ilk eleme adayları oldu. Diğer eleme adayları ise SMS birincileri tarafından belirlenecek.



] }

Bir cevap yazın