Sörvayvır Ekstra Yorumcularından Gaf Üstüne Gaf. Acun Ilıcalı Müdahale Etti

Nisa ile Sercan arasında geçen konuşma sonrası yayınlanan Sörvayvır Ekstra programında Sunucu ve yorumcular gaf üzerine gaf yaptılar. Yaşananları tamamen yanlış yorumlayan yorumculara Acun Ilıcalı müdahale etmek zorunda kaldı. Programı Sercan’ın ilanı aşk ettiğini ve ret edildiğini söyleyerek açan yorumculara Acun Ilıcalı tepki gösterdi. En büyük uyarıyı ise Semih aldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’de Sercan ve Nisa arasında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Survivor’un aşkla ilgili bir konuyla gündeme gelmesini istemeyen Acun Ilıcalı‘nın 20 gün önce Survivor Ekstra ve Survivor Panorama’da bu konunun konuşulmasını yasakladı. Uyarılara rağmen Survivor Ekstra’da yorumcular yaşananları çok yanlış bir şekilde yorumlayarak programı açtı. Sercan’ın konunun kapanması için Nisa ya arkadaş olduklarını ve yaptığı jestleri yanlış anlamamsını istediğini söyleyen Sercan’ın söylediklerini ilanı aşk olarak açıklayan yorumcular büyük gaf yaptı. Konunun kapanması için yapılan bu konuşmayı ilanı aşk zanneden yorucuların gafının üzerine birde Semih Öztürk‘ün Nisa hakkında “yüzünde güller açıyor bence ret yok” yorumunu yapması Acun Ilıcalı yı iyice kızdırdı. Ilıcalı, canlı yayına telefonla bağlanarak tepki gösterdi.

GÖRÜŞME TALEBİ SERCAN’DAN GELDİ

Programa bağlanarak açıklama yapan Acun Ilıcalı konunun yanlış anlaşıldığını ortada bir aşk olmadığını, Sercan’ın da buna açıklık getirmek için Nisa ile konuşmak istediğini söyledi. Bizde “izin verdik ve yayınladık” dedi. Sercan a problem olmadığını arkadaş olduklarını ve onu da diğer ünlüler gibi gördüğünü söyleyen Nisa nın bu sözlerini Sercan’ın çıkma teklifine ret cevabı gibi lanse eden Furkan Dede ve Murat Özarı büyük gaf yaptılar.

BU YAPTIĞINIZ ÇOK YANLIŞ

Furkan Dede ve Murat Özarı’nın ilanı aşk gafına Semih Öztürk’ün ret etme yok gafıda eklenince Acun Ilıcalı programa canlı bağlanarak müdahale etti. bu cümlesine sinirlenen Ilıcalı, canlı yayına telefonla bağlanarak şunları söyledi: “Ben Survivor Panorama ve Survivor Ekstra’da Nisa ve Sercan konusunun konuşulmasını istemedim. Çünkü ortada bir genç kız var ve diğer tarafta Sercan var. Maalesef Semih az önce ‘Kızın yüzünde güller açıyordu’ demiş. Bu çok yanlış Semih. Biz bu konuyu işlemek istemiyoruz. Bugünkü görüntünün tek bir sebebi var o da konunun bir yere bağlanmış olmasını göstermek. Sercan bizden özel izin istedi. Biz de buna izin verdik. Çünkü bu konunun bağlanmasını istedik. Nisa zaten bu konuya olan tavrını gösterdi. Olabilir bu aşktır böyle bir şey olsa biz zaten yayınlarız.”

Sörvayvır Ekstra Yorumcularından Gaf Üstüne Gaf. Acun Ilıcalı Müdahale Etti Sörvayvır 2020

“BU KONUDA BİR ÇİZGİMİZ OLSUN”

“Konu bağlansın diye görüşme yaptırırken sen orada ‘Yüzünde güller açıyor’ demeseydik daha iyi olurduk dimi. Bunda hem fikiriz bence. Bu kızcağızın bir ailesi var ve burada bize emanet. ‘Ben sizi abi olarak görüyorum’ diyen bir kız varken bunun üzerine mimiklerin bir şey söylemek ve teori geliştirmek istemiyorum ben. Bu konunun konuşulmaması için ben 20 gün önce haber gönderdim zaten. O yüzden bunun altına çize çize söylememe rağmen Semih senden rica ediyorum. Biz senin başarınızı biliyoruz ve yorumlarından zevk alıyoruz her sene seni çağırmamızdan bu belli zaten. Ama bu konuda bir çizgimiz olsun.”

“SERCAN, NİSA İLE KONUŞMAK İÇİN ÖZEL İZİN İSTEDİ”

“Tanıtımda bu görüntünün olması insanlar bunu tamamen görsün ve Nisa’nın cevabını öğrenmesidir. Talep Sercan’dan gelmiştir. Çok güzel bir sezon oluyor ve konuşacak çok malzememiz var. Sizden de rica ediyorum yarışmacılarımıza o hassasiyeti gösterelim. Nisa buraya katılırken Sercan’la arasında bir şey var mıydı yok muydu?’ soru işaretiyle katılmadı. Bu kızın bu cevabını net bir şekilde duyurup bu konuyu geçmeye çalışalım.”

NE DİYECEKLERİNİ BİLEMEDİLER

Acun Ilıcalı’nın sözleri üzerine ne diyeceğini bilemeyen yorumcular yaptıkları gaflardan pişman olmuş göründüler. Semih Öztürk ise “Haklısın abi, evet” demekle yetindi. Ilıcalı’nın söyledikleri karşısında sessiz kalan diğer yorumcuların pişmanlıkları suratlarına yansıdı



] }

Bir cevap yazın